Tulorekisterin testaus käynnissä

February 7, 2018
Tulorekisteri

Tulorekisteri otetaan käyttöön vasta 1.1.2019, mutta sitä ennen järjestelmiä testataan eri toimijoiden kesken. Palkkaus.fi on ensimmäisten joukossa aloittamassa testaamista.

Testaaminen

Palkkaus.fi ja Salaxy-palkanmaksuoperaattori testaavat tulorekisterin rajapintoja mm. Varman kanssa ja ensin testataan erilaisia palkkalajeja ja niiden vientejä työeläkeyhtiölle tulorekisterin kautta.

Ensimmäiset testit ovat pienillä määrillä ja sitten testausvolyymia ja tapauksien määrää kasvatetaan.

Tulorekisterin rajapintakuvaus löytyy täältä.

Aikataulu

Tulorekisterin sidosryhmätestaajat tekevät tulorekisterin kanssa testaussopimuksen helmikuun aikana ja sillä voidaan aloittaa testaamista maaliskuun alussa.

Sähköisen asioinnin latauspalvelu tulee testattavaksi huhtikuun lopussa ja koko asiointipalvelu elokuussa.

Testaaminen pitäisi olla valmis 1.11. mennessä, jolloin tulorekisteri julkaisee viimeiset korjaukset ja kaikki pitäisi olla valmista käyttöönottoa varten.

Sidosryhmätestauksesta on tarkemmin tietoa tulorekisterin sivulla täällä.

Palkkaus.fi ja palkanmaksu

Palkkaus.fi on yrityksen palkanmaksupalvelu, jota käyttämällä hoidat työntekijöiden sekä yrittäjän oman palkanmaksun vaivattomasti ja ilman opettelua. Kaikki palkkaan liittyvät ilmoitukset ja tilitykset eri tahoille menevät automaattisesti oikein. Työntekijä saa nettopalkan tililleen ja palkkalaskelma tulee sähköisesti. Arkisto palkanmaksuista ja yksityiskohdista säilyy palvelussa. Yritykselle saa myös tarvittavat vakuutukset suoraan palvelusta. Maksat käytöstä vain palkanmaksukohtaisesti (4–10€/palkanmaksu), ei kk-maksuja tai sitoutumispakkoa.

Kokeile palkkalaskuria

Ota Palkkaus.fi käyttöön ilmaiseksi

Matti Järventausta

Head of Software, Palkkaus.fi & Salaxy.com

Kysy neuvoa!

Haluatko esittely Palkkaus.fi-palvelusta?

Tarjoamme yrityksille tai yhteisöille sekä tilitoimistoille modernin verkkopalvelun, jolla palkanlaskennan ja palkanmaksun voi hoitaa kätevästi yhdellä maksulla palvelussa.

Jätä viesti ja olemme sinuun yhteydessä!

Jätä viesti

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Related Posts